8 Oktober 2008

tibanya tarikh 8 Oktober 2008..bermakna genap laa umur aku 23 tahun..baru 23, muda lagi..hehe..terima kasih laa pada kawan2 yg ingat n wish for my besday..thanx a lot..nak listkan sorg2 mmg tak mampu..short term memory..hehe..apa pun mmg thanx a lot laa pada yg ingat..yg tak ingat takpe..maybe tekanan exam laa kot

haih..cakap pasal exam..8 Oktober 2008 nih gak start laa paper final aku..kol 9 pagi plak tuh..pagi2 besday memerah otak jawab paper..tak best nyer..huhu..lepas abes paper ajak mmbr2 kuar gi tgk movie..pikir nye pikir, last2 decide nak gi mines..alamanda mcm dh busan plak..hehe..gerak laa satu keta ke mines..smpi sana diorg nak cari atm dulu..pastuh gi makan kat kent tuck kee..abes makan naik ke TGV.. decide nak tgk Senario The Movie Episod 1..bukan apa..mengharapkan satu comeback laa dr senario yg makin kehabisan lawak diorg

sedikit review pasal movie tuh..masih ada lawak2 yg cam haram dan wat aku gelak giler2..tp yg outstanding dlm movie tuh is Lan Pet Pet..dia mmg byk giler lawak dan aku rasa dia laa yg menghidupkan movie tuh..Azlee ngan Wahid tuh bagi aku penambah perisa je..apa pun aku puas laa tgk citer tuh..sbb aku leh ketawa..hehe

kuar dr movie tuh..merayap laa pusing2 mines..tgk baju laa, tgk permainan budak2 laa..then ada yg gi pusat permainan video..aku lepak kat luar..then jumpa molie atau hafida molisa..budak course pertanian sekolah aku..sblm jumpa molie aku jumpa pidot..budak sekelas molie gak masa sekolah..aku panggil laa dia..dia toleh je tp wat muka pelik..sah pidot tak cam aku nih..haha..molie pun time jumpa agak terkejut atas "perubahan" aku..almaklum laa..makin "sihat" sejahtera :p

lepas tuh balik laa ke MMU..men cs jap ngan diorg..pastuh ngantuk, terlelap jap..bgn2 dah kol 1 pagi..gi Hassan jap ngan Alvin..nak balik singgah Roswell beli air ngan Mastika..tp tinggalkan Mastika tuh kat bilik Alvin..nnt2 laa baca..naik bilik lepak2 jap..then tido..mcm tuh laa aku celebrate besday aku..serba sederhana :p

2 comments:

mOlliE said...

just read ur blog..haha..mane tak terkezut...sgt2 SIHAT..!!!takpe..janji sihat kan?

mOlliE said...

happy belated burfday!