Kelawar

giler ah..lately nih aku start jd kelawar balik..tp jadual nye beza sket..aku akan tido lepas maghrib around 8pm - 1am..then aku akan hadap pc wat keje2 yg ada until 6am..bgn around 11am utk ke kelas dan begitulah seterusnya..apa yg wat aku jd mcm tuh?..sbb byk sgt benda yg perlu dibuat..hehe..nih antara hasil2 kerja aku yg tak seberapa
user interface utk projek BizCon

banner event mmu 9 a side

tag design 1

tag design 2

tag design 3

tshirt xtremely hockey
tatau apa tebiat..tp mcm semua nak dlm kaler ijau..haha..mayb sempena menyokong earth day kot..hijaukan semula bumi kita..tak dpt nak tanam pokok..pakai laa baju ijau,gantung banner ijau :p

tp nih laa keje2 aku sepanjang berjaga malam..ada lg beberapa design yg dlm proses lg dan tatau bila nak siap

4 comments:

Dunno said...

fuh. chun2.
banner - chun
tag - no. 1 & 3 fav aku
shirt - best2. hijau best. =)

xtremely hockey said...

hehe..asyik tshirt itam je kan..tukar laa sekali kaler ijau striking plak..kalo pakai ramai2 sure org tgk nye laa

- F i D - said...

agak laa..koleksi tshirt hitam dh berlmabak dlm almari aku :p

mOlliE said...

eeh..smart la..leh design banner kawen tuk molie..hikhik..:)