Kesibukan Yang Melampau (KAMI Burger)

semenjak dua menjak nih aku tersangat laa bz..siang keje lain..malam keje lain..kalo dulu malam ada je muka aku n the geng kat Al-Nazmaju..x pun kat Dapur Kami..tp skang tiap2 malam kat headquarters Kami Burger..tolong kwn2 meniaga..rasanya budak2 MMU yg pernah order knal laa kot krew2 Kami Burger..kalo yg blom knal..aku knalkan..owner nyer Botak, rider nye sama ada Pendek, Jawa atau Kokdiang, tukang amik order Mamak, western nyer aku..kadang2 tuh ada gak kwn2 lain yg dtg tolong

alhamdulillah bisnes ok..tp standard laa..takkan tiap2 hari org nk makan burger kan?..ada hari tak menang tangan nk siapkan order..ada hari takyah guna tangan sbb takde order..golek2 je dpn tv yg tak baper clear tuh (blom masuk astro)..haha


oleh sebab bz tuh jugak laa aku dh lama tak blogwalking n jenguk2 kawan2 blogger..nk jenguk blog sendiri pun takde masa..nih kn plak blog org kan?..tp dalam kesibukan aku tak lupa exam week nih..hehe..nak kena mintak off beberapa hari nih..lepas exam week leh pulun bisnes smpi pengsan..pada korg2 yang blom try lg burger di Kami Burger jangan malu2..order je.."Anda Order Anda Dapat"..tp servis buat masa nih area Cyberjaya dan Puchong (Aman Putra n Putra Perdana) SAHAJA..yg order smpi Subang, Seri Kembangan etc tuh..kitorg akan guna kurier..esok nye baru smpi..haha..kalo nk cepat kitorg e-mail je tp gambar je laa :D


so kwn2 blogger..sori laa kalo lama tak jenguk blog korg..korg jenguk2 laa blog aku yg tak seberapa indah nih ye? :D



burger special n double special

set A ngan set B

hotdog special

chicken chop

benjo

16 comments:

airazulaikha said...

okeh!! aira sgt lapar ya..

ikeen said...

burger 1 pliz..delivery hokey..ngeee~

eikieyn said...

perut berbunyi2 bile tgk gamba kat sini. balik ni nak pi cari beger gerai la~ :D

Wahida Nasution Thakhrim said...

nasib baik perut ni dah kenyang.. kalau tak semua tu nampak sedap sangat3..

nuriz said...

menggoda sungguh le berger huhu laporrr

- F i D - said...

aira: makan2 :D

ikeen: hehe..nk guna kurier ke e-mail?

eikieyn: hehe..dtg cyberjaya laa cari kitorg

wahida: tgk laa time lapar :D

nuriz: haha..layan :p

LolliPop duDe said...

peh! telan air liur aku tgk gambar2 ni. Bak sikit! haha.

♥LyNnDa♥ said...

wahhhh sedap nyerrr,,,lapo plak

sarah abadan said...

peh burger tu!!! terliur saye >.<

T-CH3R MY@ said...

lapa ! lapa !
errrrr .

- F i D - said...

lollipop dude: leh print gambar tuh tampal kat dinding..haha

lynnda: mmg saje bg org rasa lapar :p

sarah: hehe..baik2 meleleh air liur tuh

mya: sila laa gi cari burger gak utk lunch :p

ayu cheese cake said...

sedappp nyeee :P errr ayu gilaa burger. Tiap2 malam mesti nk burger lagi sedap LETAK CHEESE. try lahh new recipe. Suree LAKUUUUU :PP nnti pos kat ayu tau tau tau ! (:

nabila faryzza said...

burger satu, taknak bawang ea. hee :)

zuhanismohamed said...

chicken chop tu nampak sedap ! hehe

NurSya said...

alamakkkkkkkk..lapaaaaaaaaa laaaa..huhuhuh..myelerakan betol gmba2 tu..kih3..:)

salam perkenalan :D

Gee said...

sedapnya..tgk gmbr je da lapa..hehe