Surprise~!!!..Terkejut Ke?

hehe..semalam akhirnya aku create event utk invite semua rakan2, cikgu2, staf2 yg aku knal..event apa?..Majlis Perkahwinan Firdaus dan Fadzillah..respond yg aku terima mostly terkejut.."cool giler fid..senyap2 tau2 nk kawin dh".."wah ko fid..dalam diam2 zasss jugak ye?"..lebih kurg gitu laa reaksi kwn2..sengaja aku tak hebahkn awal2..sbb benda nih kita merancang..kot ada aral melintang..tetiba tukar tarikh ke apa ke kn?..tp bila tinggal lg sebulan..aku rasa waktu yg sesuai sgt utk jemput mereka yg berkenaan

ramai yg tak caya sbb selama nih aku duk kat Cyberjaya..diorg just nmpk aku sibuk dgn bola sepak MMU..bz ngan bisnes yg kadang2 ok kadang2 tak..adakalanya bz ngan event2 ke sana sini..tak pernah lak diorg nmpk aku berkepit 16 jam sehari (8 jam lg selalunya aku tido)..takde lak diorg jumpa aku berdua tgk wayang terkini di Alamanda..kalo ada pun dgn si Aizal je laa..tup tup nak kawin dh..hehe..kat blog pun aku takde tulis sgt pasal si dia..bak kata Ustaz Don..pertunangan tak perlu dihebohkan :D

dh setahun setengah sbnrnya aku bertunang dgn pilihan hati..perkenalan pada 22 Feb 2001 alhamdulillah ke bab seterusnya..dh mcm2 kitorg hadap..terus terang kitorg pernah putus..agak lama gak laa..2 tahun..dan masing2 pernah mengenali org lain..tp kuasa Tuhan tu Maha Besar..kalo itu yg tertulis..maka itu laa yg terjadi..pertemuan semula memberi ruang utk kitorg mencuba sekali lg dan akhirnya..dgn restu kedua-dua keluarga..insyaAllah 2 Jun akan menjadi tarikh yg menyatukan kitorg

jadi kat sini aku nk jemput plak laa rakan2 blogger aku..kot ada yg berkesempatan..boleh laa singgah2 di majlis aku nnt..tarikh kat umah aku 3 Jun 2012 (Ahad)..harap korg2 semua dapat doakan yg terbaik utk aku dan pasangan pada majlis dan seterusnya insyaAllah




kad jemputan yg simple :D

2 comments:

Alia Laila said...

Abang Fid ! Tahniahhhhhhhhhh :D

Fid Yuuji said...

alia: tq..jemput dtg tau :p