Movie Review - Prince of Persia: The Sands of Time

sblm nih terbaca status seorang sahabat nih kat fb..dia dh tgk citer nih on the first day tayangan lg..tp dia kata tak best citer nih..so aku menjadi berbelah bagi sama ada nk tgk ke tak citer nih..last2 gi gak tgk td

dgn panggung yg separuh penuh..rasa sangsi aku semakin menebal..takkan citer baru yg dikatakan best nih tak full?..start je cerita..semua persoalan terjawab..citer yg padat ngan aksi dan jalan cerita yg mudah difahami dan menarik..stunt2 yg ada dlm game PoP pun turut dilakukan..pemilihan pelakon yg menarik walaupun Jake Gyllenhaal takde laa sebijik sgt dgn watak dlm game..hehe..apapun aku sgt berpuas hati dgn citer nih..mmg smpi expectation..mayb org yg kata citer nih tak best tak pernah main lg kot kesemua siri game PoP nih :p

Jalan Cerita : 8/10
Aksi: 9/10
Rating Keseluruhan: 4.5 bintang

next movie nak tgk: blom decide lagi :p

2 comments:

jaanews said...

haha.! game dye memang best.
teringin nak tgk citer tuh~ T_T

- F i D - said...

yg nih mmg terbaik :p