Akhirnya

setelah agak lama blog aku nih di'anak tiri'kan..dpt gak aku jenguk n post sket update..semenjak dua menjak nih agak bz ngan keje baru..kadang2 jejak smpi ke malam kat opis..balik2 gi lepak lak ngan kwn2..mlm tuh je laa waktu nk lepak..then balik bilik tido..pagi bgn masuk keje balik..mcm tuh laa rutin hari2..kalo ada bola ptg tuh..cabut awal dr tmpt keje..hehe

agak lama tak berjalan menjengah blog kwn2..atas dasar tuh gak blog aku takde org yg jenguk..hehe..so tau laa org dtg sini bila aku gi blog diorg je..dalam planning lg nk stop blog nih ke tak..sbb kesian lak dia terabai tanpa perhatian sejak2 aku keje nih..so any idea dr geng blogger aku?


nih pun aku kat opis..tp server internal down lak..takleh access keje..tp online luar leh plak..haha..sbb tuh laa aku leh update blog nih..tunggu laa jap lg kot2 server ok..start laa balik keje :D

tu je kot..smpi berjumpa lg bila aku ada masa..kalo tak maybe aku akan tutup terus blog nih..chowz

nak stop ke tanak ye?

8 comments:

chEnta said...

tak pyah la tutup;
syggg la,biar je mcm neh !

shahirahkhairudin said...

fid !!
lorh.. awat nak tutup terus nih.. ape kes ni beb? tamo cemni.. rehat sementara takpe ar..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jgn la tutup..keep in touch ok..blog adalah landasan untuk kita luah pendapat dan peraasan.suker lagu ni..keep in touch yeahh.

chenta hearty said...

sayanglah fid..
jangan lah stop yer..
it's ok klu update tyme ada msa free >,<

ieqa said...

whh takyah laa tutuppppppp.

Cik Agogo said...

kenapaaaaa???

why???

why???

whyyy????

♥cutebabygirl♥ said...

hilang sorg kwn blogger :(

nadya nordin said...

blog bukan utk di komen, tapi untuk luahan dan tempat kita sampaikan mesej yg tak tersampai ;)