Arghhh...Dia Datang Lagi

Trailer Transformers: Dark of the Moon

setelah kejayaan Transformers dan Transformers: Revenge of the Fallen..pengarah Michael Bay sekali lagi bekerjasama dengan penerbit eksekutif Steven Spielberg dalam Transformers: Dark of the Moon..filem nih bakal ditayangkan Julai 2011 dan dibintangi oleh hero yang sama..tp dgr kata Megan Fox nyer watak akan digantikan oleh Rosie Huntington-Whiteley (sumber dari Oh!Bulan)

waktu Transformers yg 1st keluar wayang..aku ingat lg aku part-time kat GSC Mid-Valley tukang check bag org2 yg masuk..pastu bila start je duk dlm satu panggung n perhatikan kalo2 ada yg merakam (padahal mata tgk skrin je)..sbb time tuh Malaysia negara 1st tayangkan filem tuh..masa tuh tayangan perdana dan sangat ramai artis dan vip yg dtg menonton..bayangkan semua panggung kat Mid-Valley tuh (ada 10 kot) tayangkan citer yg sama..siap org dari Universal Studio Singapore turun sekali..dan filem Transformers nih jugak antara filem yg aku tgk berulang kali..grafik dan cgi dia mmg terbaik setakat nih

yg pasti mesti banyak action utk filem ketiga nih..kali nih aku tanak lepaskan peluang untuk tgk 3D..baru rasa mcm Optimus Prime ada dpn2 muka..hehe..cepat laa Julai :p

8 comments:

ieqa said...

WHAT? Yessss! another Transformer! ho yeahhh i'm looking forward for it :D

tapi kenape Megan Fox dah tak berlakon? tak mantap laa camnie!
*cehh emo pulaaaaa. hehee

Yui_Wani said...

Perghhh!!! Best tgk wayang free! >_<

Iqin said...

woahhh x sabar nk tgk kot !

zahidah dihaz said...

tak pernah tengok pun transformer...hehehe

Debaran 10 Disember 2010

noor haNISAh said...

wah. pencurik tulang. report MOD!!!

- F i D - said...

ieqa: kalo tak silap megan fox ada masalah ngan pengarah/producer

wani: tau takpe :D

iqin: sabar2..lama lg :p

zahidah: rugi wo tak tgk

hanisah: sambil menyelam minum air :D

noor haNISAh said...

takper, kiter seruper

cik lola said...

kompem wajib tngk :)