BlogLarian

tgh2 blogwalking tetiba terperasan pasal BlogLarian nih..so usha2 laa sket n rasa berminat plak mau join..so terus laa wat entry nih :D


klik gambar utk ke BlogLarian

Slogan: Saya suka berblogwalking kerana selain utk up traffic blog, saya leh kenal ramai
lagi blogger2 kat Malaysia nih

then nak tag lak 3 org:

tuh je laa kot..done~!!


12 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ramai orang join bloglarian ni sy je blom.. dh kena banyak tag.. tp x buat2 lg pun

FareedSairi said...

terima kasih krn sudi join BlogLarian. Blog sudah disenarai masuk dan boleh cek dan tukar nama.

jika ada sebarang pendapat,kritikan dan komen, jangan malu2. hambo dak baru belajar...hambo buat ni untuk org macam hambo yang kurang masa bw :)

Eyra. said...
This comment has been removed by the author.
kak ina kl (1) said...

memang best gi jejalan..baru balik gak dari melaka ni..ikan bakar pun best kan.

nama blog akak pun dah tersenarai di blog larian..tapi lum kena tag lagi

Lelaki Ini said...

wah..
besh 2 sgt2!
selamat berblogwalking!

amira said...

lari jom!

FarhanaDr said...

Kalau gitu salam berkenalan laa.. Heehee.. Enjoy blogwalking.. ;)

HonEyBuNNy said...

jom lari sama2...heheh

Roxy zai said...

hye2 slamat berbloglarian! ^_^

Pink Pearl Lady said...

salam kenalan,selamat berbloglarian.........

Cik Gallus Gallus said...

dh join..
best best

::deebaadeeboo:: said...

kak limah ntah pape tau..;p