"LENSA BURUK, THE CONTEST"

kena tag ngan jijie..so just for fun..aku join gak laa contest nih..satu contest yg menarik bila gambar2 hanya dari kamera hp bg org2 yg tak mampu nk ada dslr..so aku nk pertandingkan gambar nih..satu gambar yg dh lama aku amik n aku rasa menarik..sbb time nih pelangi ada dua..cuba tgk btol2 gambar tuh :p

tajuk foto : pelangi di ufuk senja
model hp : sony ericsson k530i
slogan : saya suka blog Lensa Buruk kerana walau hanya dengan
'lensa buruk'..kita masih mampu merakam sesuatu yang indah
(cam pelik je ayat)MySpace

then nak kena tag lg 5 org lak..ermm saper ek?..nah amik nih 5 org:

so gud luck laa..masuk just for fun :p


6 comments:

Admin said...

dari hp ja ea ?
kalau dari camera digital taleh ka ?

Ti Anne Mohd Yassin said...

terjah !! hehe..

- F i D - said...

tuan punya contest dh terjah..mekasih lawat :p

noor afzan said...

haha..leh tahan..

- F i D - said...

afzan: tocey :p

kiwi said...

good luck msuk contest..hihi