"LOok StYle conTeST by cik Naen"

kena tag dgn tuan empunya contest..so selongkar balik segala gambar2..n at last jumpa gak laa..tatau laa ok tak..just rasa nih yg paling ok :p

untuk syarat2 dan details berkenaan contest leh lawat blog cik Naen

****************************************************************

so nih laa gambar2 yg aku pertandingkan:

aku dan handycam

merakamkn setiap detik

handycam n tripod

tetap dgn handycam

MySpace

1. so kena bgtau mana dpt tau pasal contest nih?..cik Naen jengah kat sini n promote :p

2. kena komen kat page tuan punya contest?..sat lg

3. letak banner kat page?..lepas nih

4. kena tag lg 3 org lak?..ermm
5. kena bgtau kenapa minat benda nih?
  • setiap detik yg berlalu tak mungkin akan berulang kembali kn?..masa yang pergi meninggalkn seribu satu kenangan..tp ternyata kita tak mampu nak mengingati setiap perkara yg berlaku..jd dgn adanya Handycam aku nih..aku boleh merakamkan setiap detik dan peristiwa yg berlaku yg bakal menjadi kenangan pahit manis hidup aku suatu hari nnt ;)

2 comments:

Na_i[K]siNaZ said...

naen here~
dakate da fid memg style!!
hehe~

gudluck n tQ join da contest~~
datelines 30 julai...
papai!!

- F i D - said...

haha..takde maknanye style..saje join for fun :p