Kaki Ku Patah (─_╥)

huhu..tak sangka time2 nak dekat puasa nih laa plak leh jadi mcm nih..tatau nk kata apa..hanya mampu berserah je laa..caner nak gi kelas..caner nk gi bazaar ramadhan..caner nak gi main futsal..caner nak itu caner nak ini..semua persoalan tuh bertubi-tubi menerjah otak yg kosong nih..mmg ada yg leh kata.."ala..kwn2 kan ada..mintak laa tlg diorg"..tp kaki sndr ngan kaki org lain tak sama

lgpun bukan tiap2 hari kwn2 leh tlg..diorg pun ada keje ngan hal masing2 kn?..buntu..sgt buntu skang nih..caner benda nih leh jd?..punca nye?..benda nih jd kat melaka..ntah laa..nak citer pun tatau..sekelip mata je jd..skang nih mmg takleh nak gerak ke mana-mana sgt laa

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

nih laa "kaki" yang selalu bwk aku ke sana sini

so skang "kaki" aku nih rosak..temperature selalu naik mendadak sehingga tahap yg agak membimbangkan..kadang2 tersenggut-senggut mcm org tgh mengantuk..air dlm reserve tank lak selalu menggelegak..leh wat masak megi dah tu..ada sekali enjin mati time naik bukit..nasib dlm kampus je tuh..huhu..hari tuh gi bengkel kat Dengkil..dia kata gasket prob..nk repair dlm rm300+ gak..abah check kat Melaka pun mekanik kata prob yg sama..huhu..sbb tuh aku jadi "patah kaki"..skang nih ada laa dia lepak2 kat parking bwh tuh..nk bwk jln jauh2 pun tak berani..susah nak gi mana2 skang nih..moga cepat sembuh ye?

MySpace

11 comments:

~cikgu murni ~ said...

heheh..suspen ckgu..ingt kn betol2 kaki pth..hehhe..

- F i D - said...

mmg btol2 'patah kaki' nih..duk bilik je :D

noor haNISAh said...

tak pasal2 mmu kener bom karang.geram btol. ingat kan pth kaki berjalan

- F i D - said...

haha..btol laa..'patah kaki' nih keta rosak..duk bilik je

shahirahkhairudin said...

aaaaaa... kusangka memang betul-betul kaki.. wawawa..

btw, selamat berpuasa..

eyka syafieka said...

cari duit n baiki...selesai mslh

Cik Agogo said...

uihh... bestnya gambar... semua pun kaler merah...

semoga "kaki" itu cepat2 sembuh ye...

err... masalah motor air cond ke?? aritu osmet camtu gak... siap kuar asap2 segala... yang best tu keta dia takleh bawak slow2... kalo tak temp. naik... enjin bleh mati tibe2...

- F i D - said...

eyka: nak cari duit tuh yg masalah :p

cik agogo: tuh gambar time konvoi..dpn byk lg tuh..merah semua

prob lain..gasket yg rosak..n mayb radiator sumbat :D

Pinky Pixie said...

pehh, terkena juga dgn entry ni. grrr
btw, moga kakimu cepat sembuh. leh raye skali nnti. kehkeh

EYQA ♥ said...

cissss ! ahaha.

- F i D - said...

pinky: hehe..nak raya sekali ke?

eyqa: sajer gurau2 sebelum puasa :p