Kata Pepatah

org tua2 selalu berpesan..bak kata pepatah..terlajak perahu boleh diundur..terlajak kata..haih..tuh laa yg terjadi time berbuka td.."abg ngan adik menyusahkan ajer"..kata2 dr seorang mmbr aku sendiri..adik tuh rin..dan sbb aku panggil dia adik..budak2 nih ckp aku abg dia..tp ntah laa..kat sini aku mintak maaf kalo byk menyusahkan sape2..i'll try my best not to burden anyone anymore..thanx selama nih tolong aku apa2..terima kasih byk2

14 comments:

Dr.LovE said...

Ala member kau tu main2 je kot.. kau fikir la dulu.. dia yg paling syg and care utk kau kot.. relax la.. dia gurau je tu.. kesian dia doh..

izzahmeor said...

isk3...
member fid tu cakap camtu..?
biar btol??

hmm..ke dia memain jer macam dr.love ckp..

hmmm...ntahlaa..

- F i D - said...

ntah laa izzah..takpe laa..dia selalu buka ngan korg..so pasnih tak join kot..buka kat bilik je laa

aina azrin said...

org sokong fid....klu main2 pun xkn macam tu skali...sakit atie bile dgr tue....kpd mmbr fid tu...xpe la..org tau sape org...junior je kn....mmg la selalu menyusahkn....xpe...xpe...

- F i D - said...

... (speechless)

aina azrin said...

xpe la fid...kite byk kn bersabar la....time bulan yg mulia ni xbaik klu kite bls blk...so sabar je la...die dah ckp mcm tu...kite xde hak nk halang klu die pikir mcm tu...so terime je la...

izzahmeor said...

isk3..
sedihnyer..
jgnlaa sampai camtu skali..
fid ngan aina leh bukak puasa skali ngan izzah..
kan?

- F i D - said...

:)

-z-ad- said...

betol ke ape yg dr love tu cakap izzah?
ke dr love tu jenis cam kawan fid tu?
hmm...
akhir kate, sepandai2 tupai melompat
akhirnya kawan terlepas kate jgk
(versi karam singh)

Dr.LovE said...

Laaa kesiannya kawan fid tu.. why sho sherious semua org ni ?? haiihh.. maafkan la dia.. semua org pun buat salah.. hmmm anyway up to u all la.. and org yg sokong fid tu pun relax la sikit.. sokong mmg sokong.. tapi kena la kenal kawan fid tu dulu.. how close kawan fid tu ngan fid.. betul x ? fikirkan.. hehe.. ada azzad pulak.. betul kata sumber.. mmg suka je nk masuk campur hal org.. hahahaa..

aina azrin said...
This comment has been removed by the author.
aina azrin said...

thx k.izzah...huhuhu....chill la dr.love...nape dr.love backup gler2 kwn fid tu???....;P

- F i D - said...

tuh laa..dr. love nih mcm pernah wat salah yg sama ngan mmbr dia kot adik

Dr.LovE said...

x la.. as a Dr.Love.. Kena la kita fikir and consider semua org... hehe.. :)